Subcategorieën

  • Tafelzeil op rol -...

    Tafelzeil op rol nu extra voordelig! Nu slechts 16,99 (normaal 21,87)
    Dit kant-en-klaar tafelkleed is gemaakt van pvc nonwoven in de afmeting 140x250cm. Deze tafelkleden zijn niet afgewerkt en kunnen door u zelf op elke gewenste maat worden geknipt. 
    Zit uw favoriete print er niet bij? Bekijk hier alle tafelzeil op maat. Of ga naar afwasbaar tafellinnen op maat.

    Dit artikel is voorverpakt op rol en nu zeer goedkoop te bestellen. Verkrijgbaar in 7 verschillende designs.

Tafelzeil  Er zijn 181 producten

Meer over Tafelzeil
per pagina
Toont 145 - 168 van de 181 items
Toont 145 - 168 van de 181 items

Tafelzeil kopen? Kies voor een plastic tafelkleed mét stof  -  tafeldeluxe.nl

Ons tafelzeil is een plastic tafelkleed, maar valt toch soepel rondom de tafel. De onderzijde van het tafelzeil is namelijk van textiel. Kies voor tafelzeil van luxe kwaliteit, wij hebben nu ook tafelzeil op rol in de aanbieding. Welk tafelzeil je ook kiest, je bestelt het tafelzeil op de maat van je tafel. Heel eenvoudig. Op rol kan ook! Wij versturen direct. Simpel en snel dus.

Tafelzeil bestellen? Wij leveren alles uit voorraad en het is gratis bezorgd.

Tafelzeil op maat

Tafelzeil op maat bestellen? Dat kan. Tafelzeil op maat bestelt u in elke gewenste lengte. Het tafelzeil is 140 cm breed. De lengte bepaalt u zelf: selecteer bij het tafelzeil van uw keuze de lengte via de "dropdown" knop.

Heeft u interesse in een hele rol tafelzeil (20 meter lengte)? Dat kan. Neem contact met ons op via tel/mail voor een vrijblijvende offerte.

Tafelzeil kopen

Online bestellen kan eenvoudig op maat. Het tafelzeil heeft een breedte van 140 cm. De lengte bepaal je zelf, per 10 cm. Wij snijden het tafelzeil op maat. Bij je bestelling kun je bovendien aangeven of je het tafelzeil vouwloos op rol thuisgestuurd wil hebben (meerprijs) of gevouwen (standaard).

Rond tafelzeil of op rol

Een rond tafelzeil kopen? Ons tafelzeil is 140 cm breed. Wanneer je hierbij een lengte kiest van 140 cm, knip je er eenvoudig zelf een rond tafelzeil van. Een rond tafelzeil van 120 cm kan uiteraard ook.
Liever stof in plaats van zeil? Kijk dan bij onze stoffen ronde tafelkleden.

Wil je graag een hele rol? Dat kan. Je kunt 20 meter tafelzeil op rol bestellen. Neem contact met ons op via tel/mail voor een vrijblijvende offerte.

Plastic tafelkleed of toch liever stof?

De voordelen van een plastic tafelkleed en tafelzeil, maar wil je toch liever stof? Dat kan. Kies dan uit onze prachtige collectie gecoat tafellinnen of tafelkleden van katoen. Ze zijn allemaal afwasbaar en geschikt voor buiten als tuintafelkleed.

Tafeldeluxe.nl: meer dan een standaard plastic tafelzeil. Wij selecteren kwaliteit. Dit kunnen wij doen, omdat wij jarenlange ervaring hebben in textiel, tafellakens, tafellinnen en tafelzeil.