Skai en Kunstleer Er zijn 15 producten

Meer over Skai en Kunstleer
Toont 1 - 15 van de 15 items
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur antraciet. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur blauw. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur petrol. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur petrol light. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur groen. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur zilver. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur goud. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe kunstleren tafelkleed in de kleur taupe. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige backing van vinyl. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 9,95
 • Een luxe skai kunstleren tafelkleed in de kleur leem beige. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige molton backing. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 19,50
 • Een luxe skai kunstleren tafelkleed in de kleur ecru. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige molton backing. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 19,50
 • Een luxe skai kunstleren tafelkleed in de kleur antraciet. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige molton backing. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 19,50
 • Een luxe skai kunstleren tafelkleed in de kleur taupe. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige molton backing. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 19,50
 • Een luxe skai kunstleren tafelkleed in de kleur brons Dit tafelkleed heeft een stoere lederen structuur look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige molton backing. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 19,50
 • Een luxe skai kunstleren tafelkleed in de kleur zilver-zwart. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen structuur look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige molton backing. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 19,50
 • Een luxe skai kunstleren tafelkleed in de kleur zwart. Dit tafelkleed heeft een stoere lederen structuur look en voelt aan als echt leer. Het tafelkleed heeft een stevige molton backing. Een echte eyecatcher op uw tafel.  

  € 19,50
Toont 1 - 15 van de 15 items

Nieuw in onze collectie: Een sterke kwaliteit skai en kunstleer. 

Skai is een merknaam voor kunstleer, vandaar dat kunstleer in de volksmond ook wel skai wordt genoemd.  

Skai en kunstleer zijn synthetische stoffen met een stevige molton achterzijde, waardoor de stof goed op de tafel blijft liggen. Skai stoffen hebben een echte lederen look en voelt aan als echt leer.
Kunstleer bestaat uit natuur en kunstvezels, waarover een pvc laag is aangebracht. Hierdoor wordt de leerstructuur geïmiteerd.
Het voordeel van kunstleer is dat het veel voordeliger is dan echte leren stoffen en dat de stof geen vocht opneemt of doorlaat.

Onze collectie skai en kunstleer bestaat uit diverse kwaliteiten in een breed scala aan uiteenlopende kleuren en structuren.
U kunt kunst en skai leer ook voor andere doeleinde gebruiken, zoals voor kleding, accessoires of voor de bekleding van banken, stoelen en kussens.

Kijk direct in ons aanbod.