Rond tafelkleed  Er zijn 23 producten

Meer over Rond tafelkleed
Toont 1 - 23 van de 23 items
Toont 1 - 23 van de 23 items

Rond tafelkleed kopen? tafeldeluxe.nl heeft een grote collectie tafelkleden voor ronde tafels.

  • Kant-en-klaar rond tafelkleed of tafelzeil kopen? Vind ze hieronder
  • Rond tafelkleed met vlekvrije coating? Bekijk onze prachtige collectie. Wij snijden het rond, in de maat van je keuze.

    Naar Rond tafelkleed OP MAAT | Afwasbaar & alle kleuren »

Alle ronde tafelkleden bezorgen wij GRATIS bij je thuis.

Rond tafelkleed afwasbaar als tafelzeil | Op maat 

Wil je een rond tafellaken in een andere kleur of dessin dan je op deze pagina vindt? Wij hebben prachtig afwasbaar tafeltextiel dat we rond kunnen snijden in de maten 140 cm, 160 cm en 180 cm. Hiermee heb je een prachtig rond tafelkleed van gecoat textiel. Dit biedt dezelfde voordelen als die van een rond tafelzeil, omdat het afwasbaar is en het tafelkleed bestand is tegen vlekken, net als tafelzeil. Doordat het textiel mooi rond om de tafel valt, ziet het er ook nog eens veel mooier uit dan het wat stuggere zeil!

Zoek je een zwart rond tafelkleed, een rood tafellaken, eentje in wit, grijs of pimpelpaars? Een rond tafelkleed van gecoat tafellinnen hebben wij in alle kleuren! Zelfs in linnen of katoen.

Zoek je een rond tafelkleed voor buiten en voor binnen? Het gecoat tafelkleed is geschikt voor binnen én buiten! Gecoat tafellinnen kan heel goed buiten. Het is bestand tegen zonlicht en de barbecue vlekken veeg je moeiteloos af met een vochtige doek. Handig! Ook binnen biedt het deze voordelen en het heeft de uitstraling van soepel textiel.

Bekijk onze collectie afwasbaar tafellinnen op maat >>

Rond tafelkleed en tafelzeil | Kant-en-klaar

Onze kant-en-klare ronde tafelkleden zijn er in verschillende effen kleuren. Liever extra feestelijk? Wat te denken van de ronde tafelkleden met glanzende glitters…  Het ronde tafelzeil met blauw ruit, of een grijs rond buitentafelkleed bijvoorbeeld. Echte aanraders. Met een tafelkleed uit de de collectie feestelijke ronde tafelkleden is de tafel in ieder geval klaar voor elke bijzondere gelegenheid.

Wij hebben ronde tafellakens in verschillende maten en materialen. Een rond tafelkleed 160 cm, een rond tafelkleed 180 cm of een rond tafelzeil 160 cm. De ronde tafelkleden zijn allemaal omzoomd, direct klaar voor gebruik.

Rond tafelkleed bestellen

Rond tafelkleed kopen? Bestel bij tafeldeluxe.nl: Gratis thuis en direct uit voorraad geleverd.