Papieren tafelkleed Er zijn 15 producten

Meer over Papieren tafelkleed
Toont 1 - 15 van de 15 items
 • Papieren tafelkleed damast wit op rol. Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ  AD. € 4.99.

  € 3,50
 • Papieren tafelkleed damast zwart op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ  AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed creme op rol. Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ  AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast zilver op rol. Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ  AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed ruit rood op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ  AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast ruit blauw op rol. Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJAD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast ruit groen op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast stip rood op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast stip aqua op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed ruit rood op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ  AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast papier stip geel op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast papier geel op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed damast bayern ruit op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed ster zilver grijs op rol. Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
 • Papieren tafelkleed ster rood op rol.Superhandig voor feesten en partijen om iets tijdelijks, maar toch kleurrijk en decoratief, op tafel te hebben.U kunt zelf de gewenste maat afknippen. LET OP: ALLEEN BIJ DIT PRODUCT KOMEN ER EXTRA VERZENDKOSTEN BIJ AD. € 4.99.

  € 5,95
Toont 1 - 15 van de 15 items

Papieren tafelkleed

Wij hebben een geruime keuze aan papieren tafelkleden. De papieren tafelkleden zijn van 42 grams kwaliteitspapier en verkrijgbaar in damast uitvoering of leuke trendy kleuren. Van zwart tafelpapier tot aan rood geruit en een papieren tafelkleed met feestelijke sterren. Het tafelpapier koop je op rol, ideaal! Je knipt zelf de maat die je op dat moment nodig hebt.

Een papieren tafelkleed: Handig in gebruik voor alle feesten en partijen!

Een papieren tafelkleed wel zo makkelijk

Ons papieren tafelkleed op rol is een uitkomst. Het staat zeer fraai op elke tafel en is mooi van kwaliteit. Dat het superpraktisch is staat buiten kijf. Je knipt eraf wat je nodig hebt!

Het hebben van een tafelkleed is heel handig. Het staat mooi, en bovendien voorkomt het dat de tafel vies wordt tijdens het eten. Dat geldt helemaal als je kleine kinderen hebt, maar ook zonder morsende kinderen aan tafel kan er wel eens iets mis gaan. Bij het opscheppen belandt er wat eten tussen pan en bord, of iemand stoot een glas drinken om. Dan is een papieren tafelkleed op rol echt superhandig. Eet je alleen, met z'n tweeën of heb je bezoek? Afhankelijk van wat je nodig hebt, knip je een stuk af van de gewenste grootte. Na afloop geen gedoe met afnemen of schoonmaken, na gebruik kun je het gewoon wegwerpen. Een tafelkleed van papier is trouwens niet alleen handig tijdens het eten, ook als je kinderen willen knutselen of tekenen, is het een echte uitkomst. Je scheurt gemakkelijke en stukje af, en het voorkomt dat de kunstwerken (hoe mooi ook) permanent op de tafel zijn te bezichtigen.

Tafelkleed van papier bij Shopping Deluxe

Het papieren tafelkleed op rol bij Shopping Deluxe is niet zomaar een velletje papier. Bij ons koop je een papieren tafelkleed op rol online, van goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. De kleden zijn gemaakt van dik kwaliteitspapier, zodat het tegen een stootje kan en vlekken er niet zomaar doorheen trekken. Bovendien ziet het papier er zo mooier uit. Het tafelkleed papier is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren, zodat je het helemaal kan aanpassen aan je eigen voorkeur en inrichting. Ook handig: het tafelkleed van papier komt op rol, zodat je zelf gemakkelijk de maat kunt knippen die je nodig hebt.

Papieren tafelkleed op rol kopen

Een paar belangrijke eigenschappen op een rijtje:

 • Dik en kwalitatief papier
 • Op een handige rol
 • Keuze uit verschillende kleuren, ook damast

Bekijk hier ons aanbod van papieren tafelkleed op rol. Scroll gerust door de verschillende mogelijkheden. Keuze gemaakt? Koop dan gemakkelijk online.

Het tafelpapier is zowel los verkrijgbaar als per volle doos van 25 stuks met een korting van 25%.