Tafelkleed extra gecoat Er zijn 6 producten

Meer over Tafelkleed extra gecoat
Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Sterk tafelkleed uit de Propur Nature collectie. Uitgevoerd in wit-grijs-rood dots print. Dit katoenen tafelkleed heeft een extra dikke beschermende coating tegen alle soorten vlekken. Onverslijtbaar en extra makkelijk in gebruik. Het tafelkleed heeft een zachtere uitstraling dan tafelzeil. Een duurzaam katoenen tafelkleed met slijtvaste toplaag als...

  € 15,00
 • Sterk tafelkleed uit de Propur Nature collectie. Uitgevoerd in vrolijke roze en paarse bloemenprint. Dit katoenen tafelkleed heeft een extra dikke beschermende coating tegen alle soorten vlekken. Onverslijtbaar en extra makkelijk in gebruik. Het tafelkleed heeft een zachtere uitstraling dan tafelzeil. Een duurzaam katoenen tafelkleed met slijtvaste...

  € 15,00
 • Sterk tafelkleed uit de Propur Nature collectie. Uitgevoerd in grijs-wit-groen ruitmotief. Dit katoenen tafelkleed heeft een extra dikke beschermende coating tegen alle soorten vlekken. Onverslijtbaar en extra makkelijk in gebruik. Het tafelkleed heeft een zachtere uitstraling dan tafelzeil. Een duurzaam katoenen tafelkleed met slijtvaste toplaag als...

  € 15,00
 • Sterk tafelkleed uit de Propur Nature collectie. Uitgevoerd in grijs-wit-mintgroen ruitmotief. Dit katoenen tafelkleed heeft een extra dikke beschermende coating tegen alle soorten vlekken. Onverslijtbaar en extra makkelijk in gebruik. Het tafelkleed heeft een zachtere uitstraling dan tafelzeil. Een duurzaam katoenen tafelkleed met slijtvaste toplaag als...

  € 15,00
 • Sterk tafelkleed uit de Propur Nature collectie. Uitgevoerd in patchwork print. Dit katoenen tafelkleed heeft een extra dikke beschermende coating tegen alle soorten vlekken. Onverslijtbaar en extra makkelijk in gebruik. Het tafelkleed heeft een zachtere uitstraling dan tafelzeil. Een duurzaam katoenen tafelkleed met slijtvaste toplaag als tafelzeil.

  € 15,00
 • Sterk tafelkleed uit de Propur Nature collectie. Uitgevoerd in multicolor print. Dit katoenen tafelkleed heeft een extra dikke beschermende coating tegen alle soorten vlekken. Onverslijtbaar en extra makkelijk in gebruik. Het tafelkleed heeft een zachtere uitstraling dan tafelzeil. Een duurzaam katoenen tafelkleed met slijtvaste toplaag als tafelzeil.

  € 15,00
Toont 1 - 6 van de 6 items
Soepel textiel & 100% waterbestendig - gladde toplaag

Tafellakens en tafelkleden met extra stevige coating. Dit tafelkleed van Tafeldeluxe.nl: onverslijtbaar, veilig tegen vlekken en toch luxe. De voordelen van een tafelzeil, alleen luxer uitgevoerd: tafelkleed 'Propur nature'. Want wij vinden gebruiksgemak, duurzaamheid en uitstraling belangrijk. Daarom is de onderlaag van soepel textiel en heeft de bovenzijde een extra dikke PVC coating. Niet zomaar een coating, maar een die zacht en rustig oogt op uw tafel. Tafeldeluxe.nl: meer dan een standaard plastic tafelkleed. Topkwaliteit dankzij onze jarenlange ervaring in tafeltextiel.

Luxe tafelzeil met textiel

Dit luxe tafelzeil heeft een sterke onderlaag van textiel. Dankzij deze onderzijde van katoen of polyester ligt het tafelkleed strak op uw tafel. Het luxe tafellaken - met dezelfde functie als tafelzeil - is 0,5 mm dik en ook zeer geschikt als buiten tafelkleed.

Vlekken of vocht is geen enkel probleem bij dit PVC gecoat tafellaken. Het materiaal scoort van alle tafelkleden het beste op waterbestendigheid en is nat net zo sterk als droog. Ketchup- of koffievlekken? Zelfs die verwijdert u zonder sporen.

Tafelzeil op maat en op rol

Tafelzeil op maat bestellen? Wij kunnen tafeltextiel in grote maten leveren. Een tafelzeil op maat bestelt u in een breedte van 140 cm. De lengte bepaalt u zelf. Selecteer bij het tafelkleed van uw keuze de gewenste lengte via de "dropdown" knop, van 1 tot 5 meter.

Heeft u interesse in een hele rol (20 meter lengte)? Dat kan. Neem contact met ons op via tel/mail voor een vrijblijvende offerte.

Kleur, gebloemd tafelzeil of tafelzeil zwart wit? Maak je keuze en bestel. Gratis bezorgd!