Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
0
20
Breedte
Materiaal
Afdrukken
Specificaties
Kleur
Doorzichtig Tafelzeil 0.5 mm
Voorraad
€13,99
/ meter
Doorzichtig Tafelzeil 0.3 mm
Voorraad
€9,99
/ meter
Doorzichtig Tafelzeil 0.6 mm
Voorraad
€14,99
/ meter
Doorzichtig Tafelzeil 0.2 mm
Voorraad
€8,99
/ meter
Voor 16:00 besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €25
Precisie Maatwerk
Doorzichtig Tafelzeil 0.8 mm
Voorraad
€15,99
/ meter
Doorzichtig Tafelzeil 1.0 mm
Voorraad
€20,99
/ meter
17 results

Doorzichtig tafelzeil

Op zoek naar een nieuw doorzichtige tafelzeil? Doorzichtige tafelzeilen koop je eenvoudig online bij Tafeldeluxe.nl

Ben je het zat om steeds maar weer kleine beschadigingen te zien op u tafel? En je weet niet hoe deze op u tafel zijn verschenen. Dan zijn de doorzichtige tafelzeilen van Tafeldeluxe.nl ideaal als tafelbeschermer voor uw tafel. De transparante tafelzeilen zijn ook nog is glas helder. Je kunt onze doorzichtige tafelkleden voor ieder seizoen ideaal gebruiken.

Voordelen

Ben je bang dat uw tafel beschadigt word of dat er vlekken op jouw tafel  terecht komen? Onze transparante tafelzeilen zijn dan voor jou het ideale product. Een ander voordeel aan een doorzichtig tafelzeil in huis nemen, is dat als je een nieuwe tafel hebt gekocht deze mooi zichtbaar blijft voor uw bezoekers en in alle tijden de tafel beschermt blijft.

Maten en materiaal

De  transparante tafelzeilen van Tafeldeluxe.nl geven je de keuze om te kiezen tussen meerdere diktes van de tafelbeschermers. Je kan zelf ook heel eenvoudig de tafelzeil op maat kiezen, en daarna deze met een stanleymes bijsnijden is ook een mogelijkheid. De doorzichtige tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Valt er nu toch een vlekje op uw doorzichtig tafelzeil dan kunt u deze met een vochtig doekje makkelijk schoon maken.

Bekijk de collectie doorzichtige tafelzeil van Tafeldeluxe.nl online!

Advies nodig?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 773 10 92 of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jouw zwarte tafelzeilen in onze online shop. Voor 16:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!